Termeni şi condiţii

Acest website (denumit în cele ce urmează website) este proprietatea exclusivă a SC TORELECTRIC SRL, iar accesul și utilizarea lui se supun următorilor termeni și condiții de utilizare și oricăror reglementări legale în vigoare. Accesarea și utilizarea website-ului implică acceptarea acestora

 

Definire termeni:

SC TORELECTRIC SRL  având sediul social în BISTRITA, Str Lăcrămioarelor Nr.1, număr de ordine în Registrul Comerțului J06/559/2016, cod unic de înregistrare fiscală RO36253080;

Bunuri și servicii - orice produs sau serviciu care urmează a fi furnizat de către vânzător, cumpărătorului;

Vânzător - SC TORELECTRIC SRL  având sediul social în BISTRITA, Str Lacramioarelor Nr.1, număr de ordine în Registrul Comerțului J06/559/2016, cod unic de înregistrare fiscală RO36253080

Cumpărător - persoană fizică sau orice entitate juridică, care emite o comandă

Comandă - un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între vânzător și cumpărător prin care vânzătorul este de acord să livreze bunurile și serviciile și cumpărătorul este de acord să primească aceste bunuri și servicii și să facă plata acestora.

Contract - comanda confirmată de către vânzător (aceasta se poate face telefonic sau electronic);

 

Înregistrare comandă

Prin lansarea unei comenzi (electronic sau telefonic) prin intermediul website-ului, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare prin care vânzătorul își desfășoară operațiunile. Odată finalizată comanda, cumpărătorul își asumă faptul că toate datele furnizate de acesta sunt corecte, complete și adevărate la data plasării comenzii. Totodată cumpărătorul este de acord că vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil, agreat de vânzător, în orice situație în care este necesară contactarea acestuia;

Vânzătorul poate anula comanda efectuată de către cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune în cazul în care datele furnizate de către cumpărător sunt incomplete și/sau incorecte sau în cazul neacceptării de către banca emitentă a cardului cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;

Confirmarea unei comenzi se face după verificarea comenzii și a stocului produselor aflate în comandă, confirmarea făcându-se telefonic sau electronic.

Livrarea unei comenzi se face după confirmarea comenzii și după stabilirea detaliilor de livrare de către vânzător și cumpărător.

 

Preţul şi stocul produselor

Prețurile și stocul produselor sunt actualizate la un interval de 24 de ore până la 5 zile. Pentru produse care se aduc pe baza de comandă specială se poate solicita achitarea unui avans de minim 30% din valoarea produselor.

În cazul în care prețurile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, ne asumăm aceste preţuri si produsele vor fi livrate la preţul afișat.

Pentru motive justificate TORELECTRIC îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul clientului sau cumpărătorului în vederea efectuării unei comenzi şi/sau la unele din modalităţile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activităţii clientului/cumpărătorului pe website, acţiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel TORELECTRIC.

Preţurile aferente bunurilor şi/sau serviciilor prezentate pe website sunt exprimate în lei (RON) şi includ T.V.A.

În cazul plăţilor online, vânzătorul nu este şi nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de lei (RON). Responsabilitatea pentru această acţiune o poartă numai cumpărătorul.

 

Drepturile şi obligaţiile vânzătorului

Vânzătorul îşi rezervă dreptul să modifice conţinutului website-ului şi a paginii ,,Termeni şi condiţii” fără a-i anunţa pe utilizatori (cumpărători/client).

De asemenea vânzătorul îşi rezervă dreptul de a nu posta anumite comentarii pe website.

 

Drepturile şi obligaţiile cumpărătorului

Cumpărătorul are obligaţia de a nu furniza informaţii false, de a nu înstrăina contul (mai ales parola).